شیش انداز (گیلانی)
دسته بندی:
غذای محلی
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- گردوی آسیاب شده: 300 گرم
- بادمجان قلمی: 5 تا متوسط
- رب انار: 1 ق غذاخوری
- پیاز: 1 دونه متوسط
- رب آلوچه: 1 ق مرباخوری (قابل حذف)
- رب گوجه: نصف قاشق مرباخوری (قابل حذف)
- نمک، زرچوبه، گلپر
دستور پخت
- بامجونهایی انتخاب کنین که تخم نداشته باشن ترجیحا. اونها رو بعد از پوست کندن به مکعب های متوسط خرد کرده و نمک بزنید و بگذارید کنار
- مغزگردو، رب ها ( می تونین فقط رب انار بریزین) با کمی نمک و زرچوبه و 2 لیوان آب بریزید توی قابلمه سفالی و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید.
- مثل فسنجون هر از گاهی آب سرد می ریزیم (یا چند تکه یخ میندازیم) توش تا روغن گردو دربیاد
- پیاز رو ریز کرده و با 2 قاشق روغن سرخ کنید کمی همراه با زرچوبه و نمک .
- بادمجونها رو شستم و خشک کنید و توی همون روغن کم (میتوان 2 قاشق روغن زیتون هم ریخت)، تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
- گردو که به روغن افتاد و آبش اندازه بود، بادمجونها رو با پیازداغ توش بریزید و بگذارید آروم آروم خورش جابیفته...
- آخر هم کمی گلپر بزنید تا طعم و عطری بهتر پیدا کند.
موارد مشابه
قوروت (خراسان جنوبی)
مواد مورد نیاز:
کشک
,
گردو
خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)
مواد مورد نیاز:
بادام
,
تخم مرغ
,
گوشت
خورش قلیه میگو
مواد مورد نیاز:
تمر هندی
,
سبزی
,
میگو