آش عدس بلغور (سنندج)
کالری: 1700
موارد مورد نیاز
- عدس: 200 گرم
- بلغور گندم: 200 گرم
- پیاز داغ : 2 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: 1 عدد
- نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
- نعنا داغ برای تزیین: به میزان لازم
دستور پخت
- عدس و بلغور را با 2 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود
- سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید
- بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید
- سپس سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود
- بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید
موارد مشابه
حلیم ماش و قمری (اصفهانی)
مواد مورد نیاز:
برنج
,
سبزی
,
کلم قمری
,
گوشت
,
ماش
سوپ قارچ با سبزیجات
مواد مورد نیاز:
بلغور
,
پودر جوانه گندم
,
جعفری
,
جو
,
سیب زمینی
,
شیر
,
قارچ
,
کدو
,
هویج