رولت خرما و گردو (خاخوردو)
تعداد نفرات: 10
موارد مورد نیاز
- تخم مرغ: 3 عدد
- آرد: 5 قاشق غذاخوری
- ماست: 2 و نیم قاشق غذا خوری
- شکر: 2 فاشق عذاخوری
- خرما: 20 عدد
- گردو: 5 عدد
- عسل: 2 قاشق عذاخوری
- کنجد: به میزان لازم
- زعفران: یک قاشق عذاخوری(حل شده در آب)
دستور پخت
- تخم مرغ ها در یک ظرف هم زده شود تا سفیده و زده یک دست مخلوط شوند.
- ماست به تخم مرغ اضافه و هم زده شود.
- شکر اضافه و هم زده شود.
- آرد اضافه شده و هم زده شود.
- زعفران نیز اضافه شود.
- مخلوط بدست امده در ماهی تابه که قبلا 3 قاشق روغن در آن داغ شده است در اندازه های دایره به قطر 10 سانتی ریخته شود تا دو طرف آن سرخ شود.
- خرما را پوست کنده و با گردو های خورد شده و کنجد و عسل مخلوط می کنیم.
- مواد را داخل سرخ شده ها ریخته و مانند رولت میپیچانیم.
- رولت ها را در اندازه های 3 سانتی برش می زنیم و در صورت تمایل روی آن کمی دارچین نیز میریززیم. الان خاخوردو آماده سرو است.