پیراشکی گوشت

مناسب برای: شام , عصرانه , میان وعده

زمان کل: 0:45
تعداد نفرات: 5

موارد مورد نیاز

  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: آب‌پز ۳ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک، زردچوبه و فلفل به مقدار کافی
  • خمیر مخصوص پیراشکی: ۱ بسته

دستور پخت

  • اول باید پیاز رنده شده رو با گوشت سرخ کنیم.بعد ادویه و نمک بهش اضافه میکنیم و 1 فنجون آب میریزیم و میذاریم گوشت بپزه
  • بعد سیب زمینی که قبلا پختیم و رندش کردیم با جعفری مخلوط میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم.
  • خمیر پیراشکی که قبلا از یخچال بیرون گذاشتیم تا کمی نرم بشه(دقت کنید که نباید خیلی نرم شه و به دست بچشبه..در حدی که تا بشه ولی نشکنه کفایت میکنه)رو پهن میکنیم و مواد رو لای اون میذاریم.
  • توی یه تابه ته گود روغنو میداریم که خوب داغ شه بعد خمیرو میذاریم توش تا طلایی بشه..توجه کنید که حرارتو بعد کم میکنیم که خمیر نسوزه.

نکته: اگر توی خونه گوشت نداشتید میتونید از سویا هم استفاده کنید چون اونم خوشمزه میشه و یادتون نره که این غذا مال جنونبه پس باید تند باشه تا طعمش عالی باشه(مقدار تندی سلیقه ایه)

موارد مشابه

نان و پنیر و سبزی مجلسی

دسته بندی: پیش غذا , دیگر , غذای سنتی , نان
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر , تخم مرغ , خمیر مایه , سبزی , شکر , شیر

دستور پخت

بورانی هویج (کردی)

مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , ماست , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت

قوروتی

مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: کشک , گردو

دستور پخت

شیر برنج

دسته بندی: دیگر
مناسب برای وعده: افطاری , شام
مواد مورد نیاز: برنج , شیر

دستور پخت