کال کباب
                                        زمان کل: 2:00
                                    
                                
                                        تعداد نفرات: 5
                                    
                                موارد مورد نیاز
- بادنجان درشت........... 4 عدد
 - آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار.......... نیم فنجان
 - سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشك ............ 1 قاشق غذاخورى
 - سیر.......... نیم بوته
 - نمك و فلفل.......... به اندازه كافى
 - مغز گردوى ساییده شده........... 75 گرم
 
دستور پخت
- بادنجانها را از وسط چاك دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) كباب كنید. برای اینكه بادنجانها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آنها را بچرخانید.
 - بعد باید پوست بادنجانها را بگیرید. برای اینكار اگر آنها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را میتوانید به راحتی جدا كنید.
 - اگر بادنجانها تخم دارند آنها را جدا كنید.
 - سپس گوشت بادنجانها را با گوشتكوب له كنید.
 - حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بكوبید.
 - بروید سراغ سبزىهایی كه شستهاید و آبش رفته است. سبزیها را هم كاملا خرد كنید و بعد بادنجانها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید.
 
(سبزیهای معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین میتوانید به جای آنها از نعناع استفاده کنید)
موارد مشابه
کباب فیله ماهی
                                مواد مورد نیاز:
                                                                    سبزی
                                                                            ,
                                                                                                        ماهی