کال کباب

دسته بندی: غذای محلی , کباب
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 2:00
تعداد نفرات: 5

موارد مورد نیاز

  • بادنجان درشت........... 4 عدد
  • آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار.......... نیم فنجان
  • سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشك ............ 1 قاشق غذاخورى
  • سیر.......... نیم بوته
  • نمك و فلفل.......... به اندازه كافى
  • مغز گردوى ساییده شده........... 75 گرم

دستور پخت

  • بادنجان‌ها را از وسط چاك دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) كباب كنید. برای اینكه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید.
  • بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌كار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا كنید.
  • اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا كنید.
  • سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌كوب له كنید.
  • حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بكوبید.
  • بروید سراغ سبزى‌هایی كه شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم كاملا خرد كنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید.

(سبزی‌های معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده کنید)

موارد مشابه

ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , برنج , چغندر , سیب زمینی , گوشت

دستور پخت

دو پیازه میگو (بوشهری)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , میگو

دستور پخت

خورش قلیه میگو

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تمر هندی , سبزی , میگو

دستور پخت

کال جوش و بادمجان (خراسان)

مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , سیر , گردو , گوجه ‌فرنگی , ماست

دستور پخت