خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)

مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • گوشت 300 گرم
  • خلال بادام 150 گرم
  • تخم مرغ 5 عدد
  • پیاز 4-5عدد
  • نمک
  • زعفران
  • روغن

دستور پخت

  • گوشتها رو به اندازه خورشتی توی آب میریزیم و بایه کم آب می پزیم
  • پیازها را سرخ کرده و به همراه گوشت نیم پز و نمک و زردچوبه و یه کم فلفل و زعفران و بادام خلالی شده و توی ماهیتابه تفت می دهیم
  • در آخر زرده تخم مرغ را بدون اینکه به هم بزنیم روی گوشت ها میذاریم تا بپزه
  • اگه دوست داشتین میتونین یه کم خلال بادوم روش بپاشین
  • این خورش رو هم با نان و هم با برنج میتونید میل کنید.

موارد مشابه

آش پیازی

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: آرد , رب انار , روغن حیوانی , سبزی , شیر

دستور پخت

شامی نخودچی ویژه سفره افطار

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , تخم مرغ , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

آش دوغ

مناسب برای وعده: عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی , گوشت , ماست , نخود

دستور پخت

خورش قیصی با مرغ تند

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: زرشک , زعفران , گوجه ‌فرنگی , لپه , مرغ

دستور پخت