باقالی خورش (گیلانی)
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- باقلی کشاورزی.........250 گرم (3 مشت!!)( از اونجایی که کمتر کسی میزان موادش رو وزن میکنه و کلا شمالی های اصیل با دست کار میکنن منم میگم که میزان این مواد رو بادست پیمونه کنین)
- نمک فلفل زردجوبه .........به میزان لازم (زردجوبه کمی بیشتر از مقدار عرف چون تاثیر رنگش تو غذاهای شمالی مهمه)
- سیر رنده شده .........3عدد
- تخم مرغ .........2 عدد
- شوید خشک شده .........100 گرم (اما همون یک مشت خودمون کافیه)
- روغن مایع ......... 4 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- اول باقالی ها رو پوست کنده و بعد کمی آب میزنیم .توی کمج ریخته و روی شعله میذاریم
- روغن و سیر رنده شده . نمک . فلفل .زردجوبه. شوید رو اضافه میکنیم و میذاریم کمی تفت بخوره
- کمی که تفت خورد 2 لیوان اب بهش اضافه می کنیم و سر کمج رو میذاریم و شله رو کم میکنیم تا جا بیفته
- بعد حدود نیم ساعت( زمانش بستگی به نوع باقالی داره ) وقتی که باقالی ها پخته بود تخم مرغ رو از بالا پوستش رو میکنید(یه سوراخ یه سانتی درست میکنید)بعد تخم مرغ رو بالای کمج کج می کنید و تکون میدید تا تخم مرغ کم کم تو کمج بریزه(برا اینه که تخم مرغ یه جا جمع نشه و اگه بخواین با قاشق هم، هم بزنید تخم مرغ ها له میشن و دیگه مزه ندارن)
- تخم مرغ که خودش رو گرفت خورشت آماده است با ترشی و اشبل و مخلفات دیگه نوش جان کنید
موارد مشابه
پای مرغ مکزیکی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
پیازچه
,
ذرت
,
زیره
,
سویا
,
گوجه فرنگی
,
لوبیا قرمز
,
مرغ
دو پیازه میگو (بوشهری)
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی
,
میگو
سوپ جو با شیر و هویج
مواد مورد نیاز:
جو
,
خامه
,
سس سفید
,
سیب زمینی
,
شیر
,
عصاره مرغ
,
هویج