باقالی خورش (گیلانی)

مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 3

موارد مورد نیاز

  • باقلی کشاورزی.........250 گرم (3 مشت!!)( از اونجایی که کمتر کسی میزان موادش رو وزن میکنه و کلا شمالی های اصیل با دست کار میکنن منم میگم که میزان این مواد رو بادست پیمونه کنین)
  • نمک فلفل زردجوبه .........به میزان لازم (زردجوبه کمی بیشتر از مقدار عرف چون تاثیر رنگش تو غذاهای شمالی مهمه)
  • سیر رنده شده .........3عدد
  • تخم مرغ .........2 عدد
  • شوید خشک شده .........100 گرم (اما همون یک مشت خودمون کافیه)
  • روغن مایع ......... 4 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • اول باقالی ها رو پوست کنده و بعد کمی آب میزنیم .توی کمج ریخته و روی شعله میذاریم
  • روغن و سیر رنده شده . نمک . فلفل .زردجوبه. شوید رو اضافه میکنیم و میذاریم کمی تفت بخوره
  • کمی که تفت خورد 2 لیوان اب بهش اضافه می کنیم و سر کمج رو میذاریم و شله رو کم میکنیم تا جا بیفته
  • بعد حدود نیم ساعت( زمانش بستگی به نوع باقالی داره ) وقتی که باقالی ها پخته بود تخم مرغ رو از بالا پوستش رو میکنید(یه سوراخ یه سانتی درست میکنید)بعد تخم مرغ رو بالای کمج کج می کنید و تکون میدید تا تخم مرغ کم کم تو کمج بریزه(برا اینه که تخم مرغ یه جا جمع نشه و اگه بخواین با قاشق هم، هم بزنید تخم مرغ ها له میشن و دیگه مزه ندارن)
  • تخم مرغ که خودش رو گرفت خورشت آماده است با ترشی و اشبل و مخلفات دیگه نوش جان کنید

موارد مشابه

کوفته تبریزی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تخم مرغ , زرشک , سبزی کوفته , گردو , گوشت چرخ‌کرده , لپه

دستور پخت

سالاد مرغ

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: ذرت , کاهو , کلم , کلم بروکلی , گوجه ‌فرنگی , مرغ , نخود فرنگی

دستور پخت

خورش هویج و آلو

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو خورشی , گوشت , هویج

دستور پخت

خورش ماست 2 (اصفهانی)

دسته بندی: پیش غذا , خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , گوشت , ماست

دستور پخت