آش گوشت و بلغور

مناسب برای: عصرانه , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • بلغور - یک پیمانه
  • خرده برنج - نصف پیمانه
  • عدس.لوبیا و نخود - هرکدام یک پیمانه
  • گشنیز جعفری و تره - هرکدام به مقداردلخواه
  • گوشت گوسفندی - 150گرم
  • کشک - یک ونیم پیمانه
  • نمک.فلفل سیاه و زردچوبه - به مقدارلازم
  • پیاز.سیر.نعناع و روغن جهت پیازداغ - به مقداردلخواه

دستور پخت

  • ابتدا حبوبات (عدس.لوبیا.نخود) را می پزیم
  • سپس بلغور و برنج را به حبوبات اضافه کرده و می گذاریم خوب بپزد.
  • سپس گوشت از قبل پخته شده را همراه با مقداری از اب خود گوشت اضافه میکنیم
  • بعد از آن سبزی را به مواد می افزاییم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه میکنیم
  • و در آخر کشک را به آن می افزاییم و میگذاریم تا آش خوب جابیفتد.
  • درنهایت پیاز داغ, سیر داغ و نعنا داغ را آماده کرده و به آن می افزاییم
  • نوش جان

برای کم شدن نفخ حبوبات می توانید آن ها را از از چند ساعت قبل در آب خیس بکنید.

موارد مشابه

کال کباب

دسته بندی: غذای محلی , کباب
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: انار , بادمجان , سبزی , سیر , گردو

دستور پخت

خاچاپوری

دسته بندی: غذای سنتی
مناسب برای وعده: افطاری
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر , پنیر موزارلا , تخم مرغ , خمیر مایه , کره

دستور پخت

انار پلو مخصوص شب یلدا

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: انار , برنج , پسته , کشمش , گشنیز

دستور پخت

آبگوشت به‌آلو

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو خورشی , به , گوشت , لوبیا سفید

دستور پخت