آش گوشت و بلغور
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- بلغور - یک پیمانه
- خرده برنج - نصف پیمانه
- عدس.لوبیا و نخود - هرکدام یک پیمانه
- گشنیز جعفری و تره - هرکدام به مقداردلخواه
- گوشت گوسفندی - 150گرم
- کشک - یک ونیم پیمانه
- نمک.فلفل سیاه و زردچوبه - به مقدارلازم
- پیاز.سیر.نعناع و روغن جهت پیازداغ - به مقداردلخواه
دستور پخت
- ابتدا حبوبات (عدس.لوبیا.نخود) را می پزیم
- سپس بلغور و برنج را به حبوبات اضافه کرده و می گذاریم خوب بپزد.
- سپس گوشت از قبل پخته شده را همراه با مقداری از اب خود گوشت اضافه میکنیم
- بعد از آن سبزی را به مواد می افزاییم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه میکنیم
- و در آخر کشک را به آن می افزاییم و میگذاریم تا آش خوب جابیفتد.
- درنهایت پیاز داغ, سیر داغ و نعنا داغ را آماده کرده و به آن می افزاییم
- نوش جان
برای کم شدن نفخ حبوبات می توانید آن ها را از از چند ساعت قبل در آب خیس بکنید.
موارد مشابه
بیلمینی(سوپ راویولی)
مواد مورد نیاز:
آرد
,
عصاره مرغ
,
گوشت چرخکرده
کشک بادمجان
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
کشک