آش گوشت و بلغور

مناسب برای: عصرانه , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • بلغور - یک پیمانه
  • خرده برنج - نصف پیمانه
  • عدس.لوبیا و نخود - هرکدام یک پیمانه
  • گشنیز جعفری و تره - هرکدام به مقداردلخواه
  • گوشت گوسفندی - 150گرم
  • کشک - یک ونیم پیمانه
  • نمک.فلفل سیاه و زردچوبه - به مقدارلازم
  • پیاز.سیر.نعناع و روغن جهت پیازداغ - به مقداردلخواه

دستور پخت

  • ابتدا حبوبات (عدس.لوبیا.نخود) را می پزیم
  • سپس بلغور و برنج را به حبوبات اضافه کرده و می گذاریم خوب بپزد.
  • سپس گوشت از قبل پخته شده را همراه با مقداری از اب خود گوشت اضافه میکنیم
  • بعد از آن سبزی را به مواد می افزاییم و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه میکنیم
  • و در آخر کشک را به آن می افزاییم و میگذاریم تا آش خوب جابیفتد.
  • درنهایت پیاز داغ, سیر داغ و نعنا داغ را آماده کرده و به آن می افزاییم
  • نوش جان

برای کم شدن نفخ حبوبات می توانید آن ها را از از چند ساعت قبل در آب خیس بکنید.

موارد مشابه

دلمه بادمجان ترکی

دسته بندی: غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , پنیر پیتزا , جعفری , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

ته چین گوشت و لبو (فیروزکوهی)

دسته بندی: پلو , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , برنج , چغندر , سیب زمینی , گوشت

دستور پخت

کال جوش و بادمجان (خراسان)

مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , سیر , گردو , گوجه ‌فرنگی , ماست

دستور پخت

میرزا قاسمی

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , تخم مرغ , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت