خوراک بادمجان (خراسانی)
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- بادمجان یک عدد متوسط(برای دو نفر)
- قارچ سه عدد درشت
- پیاز یک عدد
- فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- فلفل دلمه ای یک دوم متوسط
- روغن کنجد به مقدار لازم
- گوجه فرنگی ۲ عدد
دستور پخت
- ابتدا بادمجان پوست شده را که به صورت حلقوی برش داده اید سر تفت می دهید تا طلایی شود.
- سپس در تابه ای جداگانه قارچ ها را به صورت حلقه ای برش می زنید و پیاز را هم به همین صورت خرد می کنید کمی نمک و روغن کنجد را به آن اضافه می کنید و به آرامی درون ماهی تابه تفت می دهید.
- سپس فلفل دلمه ای خرد شده را به ان می افزایید و کمی فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنید.
- بعد از دو دقیقه مواد را از ماهی تابه خارج کرده و به بادمجان های سرخ شده اضافه می کنید و کمی به هم می زنید تا به طور کامل با هم مخلوط شوند
- سپس سطح آن را صاف می کنید و گوجه فرنگی های حلقوی را روی مواد قرار می دهید شعله را هم کم می کنید تا به آرامی پخته و آماده شود.
- پس از ده دقیقه غذای شما آماده است.
- این غذا می تواند به عنوان شام و یا سفره افطار مزین سفره های شما باشد.
نکته: غذای بسیار لذیذی است خصوصا اگر از بادمجان های شیرین و بدون تخم که بیشتر در منطقه خراسان کشت می شود استفاده شود.
موارد مشابه
کشک بادمجون با گوشت
دسته بندی:
خوراک
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
سیر
,
کشک
,
گردو
,
گوشت چرخکرده
کوکوی لوبیا سبز
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
سیب زمینی
,
لوبیا سبز
,
هویج