ماهی و گردو

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای: شام

زمان کل: 3:00
زمان پخت: 0:20
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 2:40

موارد مورد نیاز

  • گردوی خرد شده 1 فنجان
  • نان خشک شده و آسیاب شده 3 قاشق غذاخوری
  • پوست لیموی کاملاً رنده شده 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • شوید خرد شده یک و نیم الی دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • فیله ماهی 5 الی 6 عدد
  • سس خردل به میزان لازم
  • آب لیموی تازه یک چهارم فنجان

دستور پخت

  • گردوها را داخل چرخ گوشت ریخته و به اندازه‌های نه چندان ریز چرخ کنید. سپس نان خشک آسیاب شده و پوست لیمو و روغن زیتون و شوید را با گردو مخلوط کنید و خوب به هم بزنید. چاشنی‌های دلخواه از جمله نمک و فلفل را به آن‌ها بیفزایید.
  • ظرف مورد نظر برای پخت ماهی را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس ماهی‌ها را داخل آن طوری بچینید که پوست آن‌ها کف ظرف قرار بگیرد. روی آن‌ها را کاملاً به سس خردل آغشته نمایید.
  • حدود یک سوم فنجان از مخلوط گردو را روی هر کدام از فیله ها بریزید و به آرامی روی ماهی‌ها فشار دهید. سپس روی آن‌ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 ساعت (یا بیشتر) در یخچال قرار دهید.
  • ماهی را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا زمانی که ماهی‌ها کاملاً بپزند. قبل از سرو روی آن‌ها آب لیمو بریزید.

موارد مشابه

استیک جگر

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , برگ بو , جگر , روغن زیتون , سرکه , کره , لوبیا سبز

دستور پخت

مجبوس با تن ماهی

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , تن ماهی , سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

پاییای مرغ

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , روغن زیتون , سیر , فلفل دلمه‌‌ای , قارچ , ماست , مرغ

دستور پخت

ماهی سالمون مزه دار

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , روغن زیتون , زنجبیل , سیر , گشنیز , ماهی , نشاسته ذرت

دستور پخت