دلمه تخم مرغ

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 0:45
تعداد نفرات: 7

موارد مورد نیاز

  • تخم‌مرغ آب‌پز شده - شش عدد
  • سس مايونز - 4/1 فنجان
  • خردل زرد - يك قاشق مرباخوري
  • سركه - يك قاشق مرباخوري
  • فلفل و برگ جعفري – مقداري

دستور پخت

  • تخم‌مرغ‌ها را از عرض نصف كرده زرده‌ها را درآوريد و در كاسه‌اي با چنگال له كنيد.
  • سس مايونز، خردل، نمك و فلفل را با هم مخلوط و به هم بزنيد سپس با قاشق اين مواد را جاي زرده‌هاي تخليه شده بريزيد و حفره‌ها را پر كنيد و تا هنگام سرو حداكثر تا 24 ساعت درون ظرف در بسته‌اي درون يخچال بگذاريد. در پايان با جعفري و فلفل تزئين كرده و سرو كنيد.

نکته:می‌توانید به مخلوط زرده، پنیر فتا، زیتون یا آراگانو‌ اضافه کنید.

موارد مشابه

الفته (غذای لبنانی)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: ارده , بادمجان , جعفری , سیب زمینی , سیر , کدو , ماست , مرغ , نخود , هویج

دستور پخت

میگو پفکی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , روغن زیتون , شیر , میگو

دستور پخت

میگو سوخاری نارگیلی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , تخم مرغ , میگو , نارگیل

دستور پخت

دلمه تخم مرغ

دسته بندی: خوراک , دیگر
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , جعفری , سرکه

دستور پخت