سوپ اسفناج
زمان کل: 0:45
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:15
موارد مورد نیاز
- 60 گرم کره
- 6 عدد پیازچه (پوستکنده و خرد شود)
- 2 ساقه کرفس (خرد شود)
- 350 گرم برگ اسفناج
- 850 میلیلیتر یا سه و نیم پیمانه آب مرغ
- 225 گرم پنیر ماسکارپونه یا خامه
- یک قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 2 تکه نان تست
- نصف قاشق چایخوری زیره سیاه
- نمک و فلفل به میزان لازم
دستور پخت
- برگهای اسفناج را خوب شسته، سپس به قطعات بزرگ خرد کنید و کناری بگذارید.
- قابلمه بزرگی آماده کرده و نیمی از کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود.
- سپس پیازچههای خردشده را به همراه کرفس اضافه کرده و شعله اجاق گاز را کم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید تا نسوزد. برای تفت دادن مواد 5 دقیقه زمان لازم است.
- وقتی که مواد تفت داده شد، اسفناج خردشده را به آنها اضافه کرده و کمی تفت دهید. حالا آب مرغ را افزوده و حرارت را زیاد کنید تا به جوش آید.
- پس از به جوش آمدن آب مرغ، شعله اجاق گاز را کم کرده و پس از گذاشتن در ظرف، حرارت دادن را به مدت 15 تا 20 دقیقه ادامه دهید.
- حالا سوپ را به دستگاه خردکن یا غذاساز انتقال دهید تا کاملا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و دوباره داخل قابلمه برگردانبد
- پنیر ماسکارپونه یا خامه را به سوپ اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید؛ در ضمن به طور مرتب مواد را هم بزنید. در این زمان، نمک و فلفل را نیز اضافه کنید
- تکههای نان را با استفاده از چاقو به مکعبهای کوچک تبدیل کنید. این کار را روی تخته کار آشپزخانه انجام دهید تا تکههای نان هماندازه و سالم درآیند
- بقیه کره را به همراه روغن زیتون داخل تابه کوچکی ریخته و نانهای تکهشده را در آن سرخ کنید، سپس زیره سیاه را به نان اضافه کرده و آن را نیز کمی تفت دهید
- در پایان، سوپ را در ظرف موردنظر ریخته و تکههای سرخشده نان را روی آن بریزید و سرو کنید
موارد مشابه
کوفته تخم مرغی
مواد مورد نیاز:
پودر جوانه گندم
,
پودر سوخاری
,
تخم مرغ
,
جعفری
,
سیب زمینی
,
گوشت چرخکرده