سوپ ماست

مناسب برای: پیش غذا , عصرانه , میان وعده

زمان کل: 1:40
زمان پخت: 1:20
تعداد نفرات: 5
زمان آماده سازی: 0:20

موارد مورد نیاز

  • قیمه:400گرم (منظور از قیمه، گوشت کوچک تکه شده است)
  • هویج:1لیوان نگینی
  • سیب زمینی:1لیوان نگینی
  • گشنیزوجعفری خورد شده باهم:1فنجان
  • رشته سوپ:یک سوم فنجان
  • ماست سفت:350تا400گرم
  • نمک:مقداری
  • آب:4لیوان

دستور پخت

  • قیمه رو با 1لیوان آب داخل قابلمه ریخته و مرتب هم میزنیم تا آبش تموم شه و بوی خامی قیمه بره.
  • هویج را نگینی خرد کرده و به قیمه اضافه میکنیم 1دقیقه تفت میدیم.
  • سبزی را اضافه میکنیم و1دقیقه تفت میدیم
  • 3 لیوان آب میریزیم روی مواد و سر قابلمه رو میزاریم تا با حرارت کم 45 دقیقه بجوشه.
  • بعد از 45 دقیقه سیب زمینی نگینی و 1لیوان آب دیگه رو اضافه میکنیم و با همون حرارت میزاریم 10 دقیقه دیگه بجوشه
  • در آخر رشته و نمک رو اضافه میکنیم و بعد از 10دقیقه گاز رو خاموش میکنیم.
  • سر قابلمه را برمیداریم و میزاریم تا حدی که دیگه بخار ازش نیاد سرد بشه.
  • در آخر ماست رو با همزن دستی خوب صاف میکنیم و میریزیم داخل قابلمه و با قاشق هممیزنیم تا مواد و ماست مخلوط بشن.بعد داخل ظرف میریزیم برای میل کردن.

موارد مشابه

کتلت قلقلیِ تن ماهی

مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , تخم مرغ , تن ماهی , سیب زمینی , لپه

دستور پخت

چیغیرتمای مرغ (غذای اردبیل)

دسته بندی: خوراک , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , کره , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت

پیراشکی سمبوسه مرغ

دسته بندی: پیش غذا , خوراک , غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , ماست , مرغ

دستور پخت

نازخاتون – غذای محلی شمالی

دسته بندی: غذای سنتی , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , غوره , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت