خورشت مرغ چینی
دسته بندی:
خورشت
موارد مورد نیاز
- مرغ بدون استخوان 60 گرم
- فلفل دلمهاي رنگي روي هم 250 گرم
- كمپوت آناناس يك عدد يا 250 گرم
- سير تازه سه حبه
- سس سويا چهار قاشق سوپخوري
- آرد ذرت يك قاشق سوپخوري سرخالي
- كره 100 گرم
- نمك، فلفل و زنجبيل به ميزان لازم
- پيازچه خردشده 80 گرم
دستور پخت
- كره را با شعله ملايم بگذاريد آب شود. سير خرد شده را داخل آن مقداري سرخ كنيد.
- گوشت مرغ را خرد كرده و با كره و سير مقداري سرخ كنيد تا گوشت نرم شود.
- بعد فلفل خردشده و آناناس را داخل گوشت بريزيد. در ظرف را گذاشته تا مواد گوشت و فلفل نرم و پخته شود.
- پيازچه را داخل مواد ريخته و آرد ذرت و سس سويا را با هم مخلوط كنيد.
- نمك، زنجبيل و فلفل زده وقتي همه مواد با هم خوب مخلوط شد، روي شعله ملايم قرار دهيد تا آماده شود.
موارد مشابه
خورش مرغ ترش (مازندرانی)
مواد مورد نیاز:
آلو خورشی
,
رب انار
,
فلفل دلمهای
,
مرغ
,
هویج