خورش مرغ با ذرت
دسته بندی:
خورشت
تعداد نفرات: 6
موارد مورد نیاز
- مرغ : حدود یک کیلو و هشتصد گرم، تکه شده
- پاپریکا: 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- کره نرم شده: 2 قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ: 1 عدد، نگینی ریز شده
- فلفل دلمه سبز یا زرد: 1 عدد، بزرگ و نگینی ریز شده
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- سس تند: 1 قاشق غذاخوری
- آب مرغ یا آب معمولی: 3 تا 4 پیمانه
- جعفری تازه ریز شده: 1/4 پیمانه
- ذرت فریزری یا کنسروی: 300 گرم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
دستور پخت
- تکه های مرغ را تمیز کرده و خشک کنید، نمک و پاپریکا روی آنها بپاشید.
- روغن و کره را در قابلمه متوسطی ریخته و روی حرارت نسبتا بالا بگذارید، سپس تکه های مرغ را افزوده و اجازه دهید هر دو سمت مرغ ها قهوه ای روشن شوند، سپس آنها را خارج کنید.
- حرارت را کم کنید، پیاز و فلفل دلمه را افزوده و برای 8 تا 10 دقیقه تفت داده تا نرم شوند، رب را نیز افزوده و 2 دقیقه با مواد تفت دهید سپس سس تند، آب مرغ، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
- مرغ ها را به مواد افزوده و اجازه دهید 30 دقیقه با حرارت متوسط بپزند.
- ذرت را نیز اضافه کرده و 30 دقیقه دیگر بپزید تا خورش جا افتد و آب خورش غلیظ شود.
- نمک و فلفل خورش را تست کنید، سپس خورش را در ظرف دلخواه کشیده و همراه با برنج یا نان سرو نمائید.
موارد مشابه
خورش خلال بادام (کرمانشاه)
مواد مورد نیاز:
بادام
,
زرشک
,
گوشت
خورشت لوبیا سبز
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی
,
گوشت
,
لوبیا سبز