خورش به آلو
دسته بندی:
خورشت
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- گوشت گوسفند: 300 گرم، خورشی
- پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
- به: 2 عدد، پوست کنده خردشده
- آلوبخارا: 120 گرم
- شکر: یک قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
- زعفران دمکرده: 6 قاشق غذاخوری
دستور پخت
- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
- یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه کرده و پس از یک دقیقه به آن اضافه کنید. پس از 3-2 دقیقه نیمی از زعفران دمکرده را همراه کمی فلفل اضافه کنید. 2 پیمانه آبجوش اضافه کرده و پس از اینکه خورش به جوش آمد، شعله را کم کرده و با در بسته 3 ساعت خورش را بپزید.
- در یک ساعت آخر پخت خورش آلو و شکر را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. 10 دقیقه قبل از سرو خورش آبلیمو و زعفران باقیمانده را اضافه کرده و با چلو سرو کنید.
موارد مشابه
خورشت مرغ چینی
دسته بندی:
خورشت
مواد مورد نیاز:
آرد ذرت
,
پیازچه
,
سس سویا
,
فلفل دلمهای
,
کمپوت آناناس
,
مرغ