خورش به آلو

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: افطاری , شام , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • گوشت گوسفند: 300 گرم، خورشی
  • پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
  • به: 2 عدد، پوست کنده خردشده
  • آلوبخارا: 120 گرم
  • شکر: یک قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 6 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
  • زعفران دم‌کرده: 6 قاشق غذاخوری

دستور پخت

  • روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید.
  • یک قاشق چای‌خوری زردچوبه اضافه کرده و پس از یک دقیقه به آن اضافه کنید. پس از 3-2 دقیقه نیمی از زعفران دم‌کرده را همراه کمی فلفل اضافه کنید. 2 پیمانه آب‌جوش اضافه کرده و پس از اینکه خورش به جوش آمد، شعله را کم کرده و با در بسته 3 ساعت خورش را بپزید.
  • در یک ساعت آخر پخت خورش آلو و شکر را اضافه کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. 10 دقیقه قبل از سرو خورش آبلیمو و زعفران باقیمانده را اضافه کرده و با چلو سرو کنید.

موارد مشابه

خورشت گل کلم

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیر , گل کلم , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

مرجو خورش

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , سیب زمینی , عدس , گوشت

دستور پخت

خورش آلو و هویج

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو خورشی , رب , شکر , مرغ , هویج

دستور پخت

خورشت قارچ

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: فلفل دلمه‌‌ای , قارچ

دستور پخت