خورش کرفس

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • گوشت 250 گرم
  • كرفس 250 گرم
  • پياز دو عدد
  • نعنا و جعفري نيم‌كيلوگرم
  • آبغوره يك پيمانه
  • رب گوجه‌فرنگي نیم پيمانه
  • آب، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

دستور پخت

  • ابتدا پياز را تفت دهيد تا سرخ شود،
  • فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید سپس گوشت، نعنا و جعفري را افزوده و تفت دهيد.
  • سپس، آب را اضافه کرده تا گوشت نيم‌پز شود (رب را هم تفت دهيد). پس از نيم‌پز شدن گوشت، كرفس را اضافه كنيد. در اين هنگام، فرصت دهيد تا خورش كاملا بپزد و جا بيفتد
  • حالا می‌توانید نمك را بیافزاییم و در صورت تمايل، مقداري آبغوره را نيز اضافه‌كنيد.

موارد مشابه

سر گنجشکی

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوشت چرخ‌کرده , هویج

دستور پخت

خورش طلا کوله (گیلانی)

دسته بندی: خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , گردو , گشنیز , گوشت , مرغ

دستور پخت

مرغ با پرتقال و ادویه فرانسوی

دسته بندی: پلو , خوراک , خورشت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پرتقال , قارچ , کالباس , مرغ

دستور پخت

خورش زرشک

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , زرشک , گوشت , لپه

دستور پخت