خورش گوشت و لوبیا
دسته بندی:
خورشت
موارد مورد نیاز
- گوشت سردست گوسفندي 500 گرم
- لوبيا سفيد و سیب زمینی و نعنا خشک از هر کدام 100 گرم
- پياز متوسط دو عدد
- شيره توت سفيد نصف پيمانه
- زردچوبه يك قاشق سوپخوري
- فلفل يك قاشق چايخوري
- نمك به ميزان لازم
دستور پخت
- گوشت را به تكههاي درشت خرد كرده و بشوييد.
- لوبيا سفيد را كه از شب قبل خيس كردهايد همراه گوشت، پياز، سيبزميني، زردچوبه، نمك و فلفل بگذاريد مانند آبگوشت بپزد.
- وقتي خورش به جوش آمد شعله را ملايم كرده تا خوب پخته شود.
- به علت طبع سرد لوبيا سفيد، سيبزميني را از ابتدا درون خورش بريزيد تا له شود.
- در صورت تمايل ميتوان در كنار اين خورش از شيره توت سفيد استفاده كرد. براي تزيين خورش از پياز داغ و نعنا داغ استفاده كنيد.
- در كاشان اين غذا را در مراسم مذهبي به همراه برنج به صورت چلوخورش سرو ميكنند.