خورش مرغ و قارچ
دسته بندی:
خورشت
موارد مورد نیاز
- مرغ چهار تكه
- نخودفرنگي پخته يك پيمانه
- قارچ دو پيمانه
- پياز متوسط يك عدد
- كره 100 گرم
- رب گوجهفرنگي و آبليمو دو قاشق غذاخوري
- ليمو عماني دو عدد
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
- پودر كاري نصف قاشق چايخوري
- زعفران آب شده يك قاشق غذاخوري
دستور پخت
- تكههاي مرغ را به صورت قيمهاي نسبتا درشت خرد كرده و به همراه پياز خلال شده و نصف كره تفت ميدهيم.
- سپس رب، نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه ميكنيم.
- نخودفرنگي و قارچ را جداگانه در كره تفت داده داخل خورش ميريزيم. دو ليوان آب اضافه كرده و ميگذاريم تا خورش بپزد.
- در 20 دقيقه آخر آبليمو، ليمو عماني، زعفران آب شده و پودر كاري را اضافه ميكنيم
- در اين خورش از خلال سيبزميني سرخ شده نيز ميتوان استفاده كرد.
- ظرف را با ذرت نیز می توانید خوشمزه تر و هم زمان تزئین هم نمایید.