مرجو خورش
دسته بندی:
خورشت
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- گوشت گوسفندی: 300- 400 گرم
- پیاز: 2 تا بزرگ
- عدس: 2 مشت پر !!
- سیب زمینی: 1 دونه متوسط
- آلو طالقان، بخارا یا برقانی: 1 مشت!
- نمک، فلفل، زرچوبه، دارچین
- زعفران
- رب گوجه
- آبغوره
دستور پخت
- پیازها رو خلال کردم و با زرچوبه تفت دادم تا طلایی بشه، 2، 3 قاشقش رو برداشتم
- گوشت رو اضافه کردم .
- بهتره رب رو هم همین مرحله اضافه کنین تا تفت بخوره و رنگش وا شه.
- وقتی رنگ گوشت عوض شد، آب ریختم توش و گذاشتم تا نیم پز بشه
- تو این فاصله آلوها و عدس ها رو جداگونه شستم و خیس دادم...
- سیب زمینی رو هم خرد کردم.
- وقتی گوشت نیم پز شد سیب زمینی و عدس رو ریختم
- و همراه نمک و ادویه ها و رب گذاشتم بپزه
- آخر هم آلو و زعفرون و آبغوره رو اضافه کردم و اجازه دادم خورش خوب جا بیفته
- در نهایت هم توی ظرف کشیدم و پیاز داغ روش ریختم و تمام
موارد مشابه
قیمه ریزه نخودچی (اصفهانی)
مناسب برای وعده:
ناهار
مواد مورد نیاز:
آرد نخودچی
,
سیب زمینی
,
گوجه فرنگی
,
گوشت چرخکرده