قلیه ماهی (بندرعباسی)

مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • گشنیز۲۵۰گرم
  • شنبلیله ۵ شاخه
  • پیاز بزرگ ۱عدد
  • سیر بزرگ ۱عدد
  • فلفل سبز ۱عدد
  • ماهی به میزان دلخواه(هرنوع ماهی می شود.ولی بیشتر با ماهی هوور یا همان ماهی تن تازه).
  • تمر هندی که بهتر است از تمبر هندی بی هسته که رنگ سیاه دارد استفاده کنیم . به علت رنگ و طعم آن
  • رب گوجه فرنگی ۱قاشق سرصاف غذاخوری

دستور پخت

  • ابتدا سبزی هارا به اضاففه پیاز و سیر وفلفل رادر غذا ساز می ریزیم تا کاملا ریز شود و مانند خمیر یکدست شود .
  • روغن را در ظرفمان می ریزیم و کمی که داغ شد مواد را از غذا ساز یا همان میکسر بیرون می آوریم ودر روغن سرخ می کنیم
  • کم زرد چوبه هم میریزیم تا رنگ بهتری بگیرد و با شعله ملایم می گذاریم خوب پخته شود .و بوی دل انگیز مواد در بیایید
  • وقتی کلا سرخ شد ماهی ها را هم اضفه می کنیم و با شعله ملایم پخته شود.(نکته:ماهی اگر خوب با سبزی پخته نشود غذایمان بوی ضخم می دهد.)
  • کاملا که سرخ شد. تمبر هندی ۱۵۰گرم را در ۱/۵اب گرم از قبل می گذاریم به مدت نیم ساعت خیس بخورد.
  • وقتی ماهی را با موادمان سرخ کردیم آب تمبر را از صافی با توری ریز رد می کنیم و بعد آب تمبر را به مواداضافه می کنیم تا کاملا بجوشد و ماهی با آب تمبر خوب پخته شود.
  • رب گوجه فرنگی را همزمان با آب تمبراضافه می کنیم .و شعله اجاق را زیاد می کنیم
  • وقتی که قلیه ما جا افتاد به مدت ۱۰دقیقه شعله را بسیار کم می کنیم تا کاملا روغن را پس دهد.الان قلیه ما آماده است
  • که بسیار هم لذیذ است .این قلیه را برنج آبکش شده میل مکنند به اضافه سبزی خوردن و لیموی تازه.نوش جانتان .
  • تمبر هندی سیاه را در بازار تجریش می توان در ایام مختلف سال تهیه کرد.

موارد مشابه

آش دوغ

مناسب برای وعده: عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , سبزی , گوشت , ماست , نخود

دستور پخت

خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , تخم مرغ , گوشت

دستور پخت

ماهی گردپیج

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: رب انار , گردو , ماهی

دستور پخت

خورش به آلو

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , به , زعفران , گوشت

دستور پخت