راگو ماهی تن(اسپانیایی)
زمان پخت: 1:00
تعداد نفرات: 6
موارد مورد نیاز
- کنسرو ماهی تن=۲ قوطی(یا ۱ کیلوگرم ماهی تن تازه)
- پیاز متوسط=۴ عدد
- سیر=۳ تا ۴ پره
- گوجه فرنگی=۱ کیلوگرم
- نخود سبز پخته=۵۰۰ گرم(یا ۱ قوطی متوسط کنسرو نخود سبز)
- سیب زمینی اسلامبولی کوچک=۷۰۰ گرم
- فلفل قرمز تند=بمقدار کم
- روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری
- آویشن=به مقدار کم(می توان از مقداری نعناع و ترخان استفاده کرد)
- نمک و فلفل=بقدر کافی
دستور پخت
- در صورت استفاده از ماهی تن تازه،آن را پوست می گیریم و به قطعات کوچک،چهار گوش می بریم.بعد کمی نمک می زنیم و آن را با دو قاشق روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.ماهی را از ظرف خارج می کنیم و پیاز خلال کرده را در همان روغن و در همان ظرف کمی تفت می دهیم.سیر را می کوبیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم و بهم می زنیم.
- روی گوجه فرنگی ها آب جوش می دهیم و پوست آنها را کنده،خرد می کنیم و آنها را داخل پیاز می ریزیم.سیب زمینی را پوست می کنیم و داخل ظرف گوجه فرنگی می ریزیم. در ظرف را می بندیم و می گذاریم کمی بپزد.
- بعد ماهی و نخود را می ریزیم.کمی نمک و فلفل قرمز و آویشن خرد شده(یا نعناع و ترخان هم به آن اضافه می کنیم.دوباره در ظرف را می بندیم،حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غلیظ شود.در صورت استفاده از کنسرو ماهی تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با سایر مواد مخلوط می کنیم.
موارد مشابه
ماهی شکم پر
مواد مورد نیاز:
تمر هندی
,
گردو
,
گشنیز
,
ماهی
فلافل ماهـی
مواد مورد نیاز:
آرد سوخاری
,
تخم مرغ
,
ماهی
,
نخود
خوراک مرغ و سبزیجات (مراغه ای)
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی
,
فلفل دلمهای
,
گوجه فرنگی
,
مرغ
,
هویج