خورش کنگر
دسته بندی:
خورشت
تعداد نفرات: 5
موارد مورد نیاز
- گوشت ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم
- کنگر ۲۰۰۰ گرم
- پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
- روغن ۳ قاشق سوپخوری
- آب لیموترش ۰٫۵ فنجان
- زعفران ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل قدری
- نمک قدری
دستور پخت
- گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم بپزد
- بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم تا کنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود
- نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد
- برای نیم کیلو گوشت ۲ کیلو کنگر لازم است کنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت ریخت
- خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری آماده کرد ، در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است ، خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنن
- بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را سرخ و اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به ان میزنند