خورش کنگر

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 5

موارد مورد نیاز

  • گوشت ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • کنگر ۲۰۰۰ گرم
  • پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
  • روغن ۳ قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش ۰٫۵ فنجان
  • زعفران ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل قدری
  • نمک قدری

دستور پخت

  • گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم بپزد
  • بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم تا کنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود
  • نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد
  • برای نیم کیلو گوشت ۲ کیلو کنگر لازم است کنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت ریخت
  • خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری آماده کرد ، در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است ، خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنن
  • بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را سرخ و اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به ان میزنند

موارد مشابه

خورش بامیه

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بامیه , گوشت

دستور پخت

خورش کدو حلوایی

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو خورشی , کدو حلوایی , گوشت

دستور پخت

خورش جگر گوسفند

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: جگر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

خورش آق ماش(اورمیه)

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوشت , ماش

دستور پخت