خورش قیصی با مرغ تند
دسته بندی:
خورشت
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- فیله مرغ 3 تا 4 عدد
- پیاز یک عدد متوسط
- قیصی 8 برگ
- لپه کمی کمتر از یک پیمانه
- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
- پوره گوجه فرنگی 1 پیمانه
- زرشک دو قاشق غذاخوری ( اختیاری)
- زعفران آب کرده، زردچوبه، فلفل، پودر لیمو عمانی و نمک به میزان لازم
دستور پخت
- اول از همه پیاز را خلال کنید و در کمی روغن تفت بدین تا طلایی بشه، زردچوبه را اضافه کنید و تفت بدین.
- مرغها را تکه تکه کنید و به پیازها اضافه کنید و تفت بدین،
- رب را هم بریزید و بذارین مواد کاملا با هم مخلوط بشن که خامی رب هم گرفته بشه.
- یک پیمونه پوره گوجه فرنگی و یک لیوان آب به موادتون اضافه کنید و بذارین با هم بپزن.
- لپه را هم از قبل بذارین بپزه و تو این مرحله که مرغها دارن میپزن بهشون اضافه کنید.
- پخت فیله مرغ زمان زیادی لازم نذاره، کمتر از نیم ساعت با حرارت ملایم کافیه، فلفل و نمک خورش را تو این مرحله اندازه کنید. وقتی آب خورش کمی کشیده شد و به غلظت دلخواهتون رسید، قیصی های شسته شده را بهش اضافه کنید
- بعد از 5 دقیقه زعفران آب کرده ،کمی دارچین و کمی پودر لیمو عمانی به خورش اضافه کنید
- من اواخر طبخ به این خورش 2 قاشق غذاخوری زرشک اضافه کردم که تو دستور اصلی نداشت.
موارد مشابه
قلیه ماهی (بندرعباسی)
مواد مورد نیاز:
تمر هندی
,
شنبلیله
,
گشنیز
,
ماهی
خورشت لوبیا سبز
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی
,
گوشت
,
لوبیا سبز