حلیم

دسته بندی: خورشت , سوپ آش آبگوشت
مناسب برای: افطاری , صبحانه , میان وعده

تعداد نفرات: 7

موارد مورد نیاز

  • گندم پوست کنده 3 کیلوگرم
  • گوشت گوسفند 1 کیلوگرم
  • کره 250 گرم
  • نمک 2 قاشق غذاخوری
  • آب 3 برابر میزان گندم

دستور پخت

  • گندم را از شب قبل خیس کنید. گندم را همراه گوشت و نمک به مدت 5 الی 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذارید بپزد.
  • آنقدر هم می زنیم تا کاملاً لعاب پس دهد. گوشت بایستی ریش ریش شود ولی بقیه مواد را باید با گوشتکوب کوبید.
  • مرتب هم بزنید وگرنه ته می گیرد. 1.5 تا 2 ساعت زمان نیاز دارد.
  • حلیم را بعد از برداشتن از روی حرارت، مدتی در ظرف بماند تا خودش را بگیرد و سپس تزیین کنید. 3 قاشق شکر و 1 قاشق دارچین را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و برای تزیین حلیم استفاده می شود. کره و روغن را دور شکر تزیین شده بریزید.

موارد مشابه

اناربیج

دسته بندی: خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: رب انار , سبزی , گردو , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

خورش آق ماش(اورمیه)

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوشت , ماش

دستور پخت

سوپ دریایی با زنجبیل

مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , پیازچه , تره فرنگی , خامه , زنجبیل , سرکه , سیب زمینی , کره , کلم بروکلی , ماهی , میگو

دستور پخت

سوپ هویج و زنجبیل

دسته بندی: سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: خامه , زنجبیل , سیب زمینی , هویج

دستور پخت