خورش فسنجان (گوشت)
دسته بندی:
خورشت
زمان کل: 3:00
تعداد نفرات: 5
موارد مورد نیاز
- مغز گردو : 350 گرم
- رب انار : 5/1 پيمانه
- گوشت چرخ شده : 400 گرم
- پياز : 1 عدد متوسط
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- شکر: اگر دوست دارید شیرین یا ملس شود
- روغن : 2 قاشق غذاخوري
- کمی زعفران : برای طعم و رنگ
دستور پخت
- پياز را رنده ريز كنيد روي حرارت بگذاريد تا آب پياز تبخير شود سپس با کمی روغن تفت دهيد چون گردوی غذا روغن دارد و روغن زیاد برای عذا خوب نیست.
- گردو را در آسياب بريزيد تا پودري شود. بعد از تفت خوردن پياز، گردو را ريخته با حرارت كم مرتب هم بزنيد تا رنگ گردو تيره شود.
- رب انار را هم اضافه كنيد و بعد كمي تفت دادن، 3 پيمانه آب بريزيد بعد از جوش آمدن آب با حرارت ملايم 2 تا 3 ساعت نياز به پخت دارد تا به روغن بيفتد. حالا سس خورش ما اماده است.
- همزمان میتوانید گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و زرچوبه و کمی روغن تفت دهید و به صورت قلقلی در بیاورید.
- گوشت های قلقلی را به سس بیافزایید و بیست دقیقه ای روی حرارات ملایم فرار دهید تا جا بیفتد. در اینجا کمی زعفران طعم و زنگ خوبی به غذا خواهد داد.
- استفاده از شکر نیز به سلیقه و ذائقه بستگی دارد. اگر اهالی منزل متفقالقول هستند میتوانید شکر را قبل از جا افتادم در غذا بریزید. اگر کسی شیرین یا ملس دوست ندارد شکر را فقط بر سر میز بیاورید.!