خورشت بادام و پسته

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

زمان کل: 1:45
تعداد نفرات: 6

موارد مورد نیاز

  • ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱ پیمانه بادام خام
  • ۱/۲ پیمانه خلال پسته
  • ۳عدد پیاز درشت
  • ۴ قاشق سوپ خوری آبغوره
  • ۱ پیمانه آب گوشت
  • ۲ قاشق سوپ خوری رب گوجه فرنگی
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک،فلفل و زردچوبه به میزان کافی
  • ۲ قاشق سوپ خوری خلال بادام

دستور پخت

  • مغز بادام خام را به مدت نیم ساعت در مقداری آب خیس کنید. سپس پوست آنها را بکنید.
  • پیاز ها را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن خوب سرخ کنید. گوشت را به پیاز داغ اضافه کرده، تفت دهید.نمک،فلفل،زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده پس از کمی حرارت دادن، آب گوشت را هم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم ، گوشت مغز پخت شود.
  • بادام های خیس خورده و بدون پوست را به خورش اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن ، می توانید خلال های پسته را هم به همراه آبغوره به محتویات قابلمه بیفزائید. البته مقداری خلال پسته و خلال بادام برای تزئین کنار بگذارید.

موارد مشابه

خورش مرغ با انجیر

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: انجیر , مرغ

دستور پخت

خورش آق ماش(اورمیه)

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گوشت , ماش

دستور پخت

خورش طلا کوله (گیلانی)

دسته بندی: خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , گردو , گشنیز , گوشت , مرغ

دستور پخت

حلیم

دسته بندی: خورشت , سوپ آش آبگوشت
مناسب برای وعده: افطاری , صبحانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: کره , گندم , گوشت

دستور پخت