خورشت سیب

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • گوشت ماهيچه يا مغز ران 500 گرم
  • سيب سفيد يا قرمز متوسط هفت عدد
  • پياز سرخ شده سه تا چهار قاشق سوپخوري
  • روغن 100 گرم
  • آبليمو نصف استكان
  • زعفران ساييده شده و نمک و فلفل و شکر به ميزان لازم
  • رب گوجه‌فرنگي نصف قاشق سوپخوري

دستور پخت

  • گوشت را تكه تكه كرده، شسته و با پياز سرخ شده كمي تفت دهيد.
  • دو تا سه ليوان آب داخل آن ريخته بگذاريد گوشت با حرارت ملايم آهسته بجوشد و بپزد.
  • سيب‌هاي پوست گرفته را داخل قابلمه‌اي قرار داده و با شكر مورد دلخواه و آب بپزيد. توجه داشته باشيد كه سيب‌ها نبايد شكل خود را از دست بدهند.
  • سپس كمي شكر، آبليمو، نمك و زعفران به گوشت اضافه كرده تا دوباره بجوشد فقط تا ميزاني كه بپزد و له نشود.
  • خورش را در ظرف كشيده و سيب‌ها را كنار آن قرار دهيد.

موارد مشابه

خورش ماست 2 (اصفهانی)

دسته بندی: پیش غذا , خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , گوشت , ماست

دستور پخت

خورش جگر گوسفند

مناسب برای وعده: شام , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: جگر , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

خورش مرغ با ذرت

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پابریکا , جعفری , ذرت , فلفل دلمه‌‌ای , مرغ

دستور پخت

قیمه ریزه نخودچی (اصفهانی)

دسته بندی: خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , سیب زمینی , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت