خورش چاقاله بادام
دسته بندی:
خورشت
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- گوشت ماهيچه نيم کيلوگرم
- نعنا و جعفری يک کيلوگرم
- چاغاله بادوم يک کيلوگرم
- پياز داغ سه قاشق سوپخوری
- روغن 150 گرم
- زردچوبه، نمک و فلفل به ميزان لازم
دستور پخت
- گوشت را ريز خرد کرده، با پياز داغ تفت میدهيم و به همراه زردچوبه و سه تا چهار ليوان آب میگذاريم بپزد.
- سبزي خرد شده را با روغن سرخ کرده و داخل گوشت میريزيم و بر روي حرارت ملايم میگذاريم تا خورش جا بيفتد.
- قبل از اينکه خورش را از روی حرارت برداريم چاقالهها را شسته و به خورش اضافه میکنيم تا بپزد.
- اين خورش با مرغ، گوشت قلقلی و گوشت شترمرغ هم تهيه میشود.
موارد مشابه
قلیه ماهی (بندرعباسی)
مواد مورد نیاز:
تمر هندی
,
شنبلیله
,
گشنیز
,
ماهی