مسمای گوجه بادمجان
دسته بندی:
خورشت
موارد مورد نیاز
- سینه مرغ یک عدد
- بادمجان حلقه شده سه عدد
- گوجهفرنگی چهار عدد
- پیاز درشت یک عدد
- سیر دو حبه
- آلو بخارا 20 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
دستور پخت
- مرغ را با پیاز تفت میدهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه میریزیم، یک پیمانه آب اضافه کرده میگذاریم بپزد.
- بادمجانها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را میگیریم.
- کف قابلمه یک ردیف بادمجان میچینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن میگذاریم گوجهفرنگیها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ میریزیم. به همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود.
- در آخر آب مرغ را ریخته و میگذاریم 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.