مسمای گوجه بادمجان

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

موارد مورد نیاز

  • سینه مرغ یک عدد
  • بادمجان حلقه شده سه عدد
  • گوجه‌فرنگی چهار عدد
  • پیاز درشت یک عدد
  • سیر دو حبه
  • آلو بخارا 20 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

دستور پخت

  • مرغ را با پیاز تفت می‌دهیم بعد نمک، سیر، زردچوبه و فلفل سیاه می‌ریزیم، یک پیمانه آب اضافه کرده می‌گذاریم بپزد.
  • بادمجان‌ها را سرخ کرده و روغن اضافه آن را می‌گیریم.
  • کف قابلمه یک ردیف بادمجان می‌چینیم بعد مرغ پخته شده را روی آن می‌گذاریم گوجه‌فرنگی‌ها را حلقه کرده و با آلو بخارا روی مرغ می‌ریزیم. به همین ترتیب ادامه می‌دهیم تا مواد تمام شود.
  • در آخر آب مرغ را ریخته و می‌گذاریم 30 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.

موارد مشابه

مرجو خورش

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , سیب زمینی , عدس , گوشت

دستور پخت

قیمه ریزه نخودچی (اصفهانی)

دسته بندی: خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: ناهار
مواد مورد نیاز: آرد نخودچی , سیب زمینی , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

قورمه مرغ هندی

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , خامه , زنجبیل , سیر , گشنیز , گوجه ‌فرنگی , ماست , مرغ

دستور پخت

خورش ریواس

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , ریواس , گوشت

دستور پخت