خورش ریواس

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

زمان پخت: 2:00
تعداد نفرات: 6

موارد مورد نیاز

  • ریواس یك كیلوگرم
  • گوشت بدون استخوان نیم کیلو گرم
  • پیاز 2 عدد
  • شکر 2 تا 3قاشق سوپ‌خوری
  • روغن، نمك و فلفل به میزان لازم
  • نعنا تازه 150 گرم
  • جعفری تازه 250 گرم

دستور پخت

  • ابتدا پیازها را پوست كنده، بعد از شستن ریز خرد كنید. سپس در یك قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و رو شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیاز را اضافه كنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  • گوشت را بشویید و به صورت قیمه‌ای خرد كنید، سپس به پیاز داغ اضافه كرده، همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر كند. حالا 2تا3لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه كنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت كامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر كنید.
  • در این فاصله ریواس‌ها را پوست كنده، بعد از شستن به قطعات 3سانتی‌متری یا به اندازه 2بند انگشت خرد كنید. از طرفی دیگر نعنا و جعفری تازه را نیز پاك كرده، بعد از شستن، ریز خرد كنید.
  • حالا در یك تابه كوچك، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
  • بعد از آنكه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه كنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شكر، نمك و فلفل اضافه كنید و 10 دقیقه دیگر حرارت دهید.

موارد مشابه

خورش چغاله بادام

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , چاقاله بادام , گوشت

دستور پخت

خورش چاقاله بادام

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , چاقاله بادام , گوشت

دستور پخت

بز قورمه (کرمانی)

دسته بندی: خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب زمینی , گردو , گوشت , نخود

دستور پخت

خورش نازخاتون

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , سبزی , گوشت

دستور پخت