خورش دال عدس با مرغ

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای: شام , میان وعده , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • پیاز یک عدد بزرگ
  • سیر 4 یا 5 حبه
  • فیله مرغ 4 عدد
  • دال عدس یک پیمانه
  • سیب زمینی بزرگ یک عدد
  • رب یک قاشق غذاخوری
  • نمک- فلفل - زردچوبه - دارچین - آب لیمو به میزان لازم

دستور پخت

  • پیاز را خلال کنید و سرخ کنید در اواخر سرخ شدن سیرهای له شده را اضافه کنید و همراه با کمی زردچوبه تفت بدین. مرغ های تکه شده را اضافه کنید و تفت بدین. یک نوک قاشق چایخوری دارچین و مقداری فلفل و یک قاشق رب به این مواد اضافه کنید و با هم تفت بدین.
  • بهش 3 4 لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارین مرغ بپزه .
  • بعد از نیم ساعت سیب زمینی مکعب شده را بهش اضافه کنید و بذارین سیب زمینی ها بپزن.
  • دال عدس را هم بشورید و کنار بذارین
  • 10 دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها کامل بپزن دال عدس را به مواد اضافه کنید. دقت کنید که دال عدس آب زیادی به خودش میکشه و نذارین خورشتتون کم آب بشه. اگه خورشت آب لازم داشت بهش مقداری آب جوش اضافه کنید. زمان پخت دال کوتاهه . حدود 10 دقیقه تا یک ربع کافیه .
  • نمک خورش را بزنید و بهش کمی آبلیمو اضافه کنید و خورش خوشمزه شما آماده است.

موارد مشابه

خورش کرفس

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: کرفس , گوشت

دستور پخت

رولت تن ماهی

دسته بندی: پیش غذا , خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا , دسر , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , پنیر پیتزا , تخم مرغ , تن ماهی , جعفری , سرکه

دستور پخت

چامپا

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: گشنیز , گوجه ‌فرنگی , گوشت

دستور پخت

مرغ بریان در فر

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی , مرغ

دستور پخت