خورش دال عدس با مرغ
تعداد نفرات: 4
موارد مورد نیاز
- پیاز یک عدد بزرگ
- سیر 4 یا 5 حبه
- فیله مرغ 4 عدد
- دال عدس یک پیمانه
- سیب زمینی بزرگ یک عدد
- رب یک قاشق غذاخوری
- نمک- فلفل - زردچوبه - دارچین - آب لیمو به میزان لازم
دستور پخت
- پیاز را خلال کنید و سرخ کنید در اواخر سرخ شدن سیرهای له شده را اضافه کنید و همراه با کمی زردچوبه تفت بدین. مرغ های تکه شده را اضافه کنید و تفت بدین. یک نوک قاشق چایخوری دارچین و مقداری فلفل و یک قاشق رب به این مواد اضافه کنید و با هم تفت بدین.
- بهش 3 4 لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارین مرغ بپزه .
- بعد از نیم ساعت سیب زمینی مکعب شده را بهش اضافه کنید و بذارین سیب زمینی ها بپزن.
- دال عدس را هم بشورید و کنار بذارین
- 10 دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها کامل بپزن دال عدس را به مواد اضافه کنید. دقت کنید که دال عدس آب زیادی به خودش میکشه و نذارین خورشتتون کم آب بشه. اگه خورشت آب لازم داشت بهش مقداری آب جوش اضافه کنید. زمان پخت دال کوتاهه . حدود 10 دقیقه تا یک ربع کافیه .
- نمک خورش را بزنید و بهش کمی آبلیمو اضافه کنید و خورش خوشمزه شما آماده است.