خورش دال عدس با مرغ

دسته بندی: خوراک , خورشت , غذای سنتی
مناسب برای: شام , میان وعده , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • پیاز یک عدد بزرگ
  • سیر 4 یا 5 حبه
  • فیله مرغ 4 عدد
  • دال عدس یک پیمانه
  • سیب زمینی بزرگ یک عدد
  • رب یک قاشق غذاخوری
  • نمک- فلفل - زردچوبه - دارچین - آب لیمو به میزان لازم

دستور پخت

  • پیاز را خلال کنید و سرخ کنید در اواخر سرخ شدن سیرهای له شده را اضافه کنید و همراه با کمی زردچوبه تفت بدین. مرغ های تکه شده را اضافه کنید و تفت بدین. یک نوک قاشق چایخوری دارچین و مقداری فلفل و یک قاشق رب به این مواد اضافه کنید و با هم تفت بدین.
  • بهش 3 4 لیوان آب جوش اضافه کنید و بذارین مرغ بپزه .
  • بعد از نیم ساعت سیب زمینی مکعب شده را بهش اضافه کنید و بذارین سیب زمینی ها بپزن.
  • دال عدس را هم بشورید و کنار بذارین
  • 10 دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها کامل بپزن دال عدس را به مواد اضافه کنید. دقت کنید که دال عدس آب زیادی به خودش میکشه و نذارین خورشتتون کم آب بشه. اگه خورشت آب لازم داشت بهش مقداری آب جوش اضافه کنید. زمان پخت دال کوتاهه . حدود 10 دقیقه تا یک ربع کافیه .
  • نمک خورش را بزنید و بهش کمی آبلیمو اضافه کنید و خورش خوشمزه شما آماده است.

موارد مشابه

خورش کلم بروکلی

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: کلم بروکلی , گوشت چرخ‌کرده , هویج

دستور پخت

املت شکم پاره قارچ و ذرت

دسته بندی: املت , خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , ذرت , قارچ

دستور پخت

خورش طلا کوله (گیلانی)

دسته بندی: خورشت , غذای محلی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , گردو , گشنیز , گوشت , مرغ

دستور پخت

رولت تخم مرغ

مناسب برای وعده: افطاری , شام , صبحانه , عصرانه , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ

دستور پخت