خورش هویج و آلو
دسته بندی:
خورشت
موارد مورد نیاز
- گوشت گوسفندي 300 گرم
- آلو زرد 200 گرم
- هويج 500 گرم
- زعفران دمكرده دو قاشق مرباخوري
- آب پنج پيمانه
- روغن چهار قاشق سوپخوري
- پياز دو عدد
- آب ليموترش سه قاشق سوپخوري
- شكر يك قاشق سوپخوري
- رب گوجهفرنگي نصف قاشق سوپخوري
- نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
دستور پخت
- ابتدا يكي از پيازها را به صورت نگيني خرد كرده و در نيمي از روغن تفت ميدهيم.
- سپس گوشت گوسفندي را كه به صورت مكعبهاي كوچك خرد كردهايم به پيازداغ اضافه كرده و تفت ميدهيم.
- نمك، فلفل و زردچوبه را افزوده، چهار پيمانه از آب را اضافه كرده و ميگذاريم تا زماني كه آب خورش به اندازه چند قاشق رسيد، بپزد.
- يك پياز ديگر را نيز به صورت نگيني خرد كرده و در روغن تفت ميدهيم. سپس هويجهاي خلاليشده را به پياز افزوده، شكر را نيز اضافه كرده و ميگذاريم تا سرخ شود.
- در اين مرحله مخلوط پياز و هويج را به گوشت ميافزاييم. توجه داشته باشيد كه هويجها را نبايد با قاشق زياد هم زد زيرا خرد ميشود و شكل نامناسبي به خورشها ميدهد.
- رب گوجهفرنگي را با مقداري آب مخلوط كرده، زعفران را به آن افزوده سپس اين سس را به گوشت و هويج اضافه ميكنيم.
- آلوهايي را كه از قبل خيس كردهايم به خورش افزوده سپس ميگذاريم با حرارت ملايم به مدت 45 دقيقه بجوشد تا هويجها بپزند و خورش جا بيفتد.
- در مرحله آخر آب ليموترش را به خورش اضافه مينماييم. اين خورش خوشمزه را با پلوي زعفراني سرو و ميل كنيد.
موارد مشابه
خورش به (اصفهان)
مواد مورد نیاز:
آلبالو
,
به
,
سیب زمینی
,
گوشت