مرغ ترش
موارد مورد نیاز
- مرغ متوسط: یك عدد (ران مرغ)
- تخممرغ: 3 عدد
- آبغوره: یك پیمانه
- لپه: 3 قاشق غذاخوری
- سبزیها: تره، جعفری، گشنیز، برگ چغندر و شوید) به مقدار مساوی
- ولی اسفناج و خالواش مقدار بیشتری از سایر سبزیها
- نعنا: به مقدار لازم
- سیر: 5 حبه آب: 2 پیمانه
- پیاز: یك عدد، متوسط
- روغن: به مقدار لازم
- نمك، زردچوبه، فلفل و دارچین: به مقدار لازم
دستور پخت
- مرغ را با پیاز رنده شده و لپه تفت داده تا حدی كه رنگ مرغ سفید شده، سپس با 2 پیمانه آب سرد میگذاریم تا بجوشد.
- سبزی را با 5 حبه سیر رنده شده سرخ كرده و به مرغ اضافه میكنیم.
- حالا آبغوره را به مواد اضافه كرده و میگذاریم روی حرارت تا حدی كه مواد روغن پس دهد.
- خورش که جا افتاد تخم مرغها رو بریزین توی خورش و بذارین تا تخم مرغها بسته بشه.
نکته :
در مرغ ترش به هیچ وجه به جای آبغوره نباید از آبلیمو استفاده شود؛ چون طعم آبلیمو غالب بر طعم سبزیها میشود.
در صورتی که خالواش تازه به دستتان نرسید میتوانید از خالواش خشک خیسشده استفاده کنید.