خورشت باقالا
دسته بندی:
خورشت
زمان کل: 1:45
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- باقلای بدون پوست=یک کیلوگرم
- گوشت لخم=نیم کیلوگرم
- پیاز =یک عدد
- شوید تازه خردشده= 300 گرم
- سیر =4 حبه
- نمک و فلفل= به میزان لازم
- زردچوبه=یک قاشق چایخوری
- پودر زعفران=یک چهارم قاشق چایخوری
دستور پخت
- ابتدا شوید را پاک کرده، خوب بشویید. سپس داخل سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد آن را ریز خرد کنید.
- در یک تابه، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا داغ شود. سپس شوید خردشده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. در این فاصله، سیرها را نیز پوست کنده و ریز خرد کنید. سپس به همراه شوید سرخ کنید. در پایان، شعله اجاقگاز را خاموش کنید و مواد تفت داده شده را کنار بگذارید.
- پیاز را به صورت خلالی خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. سپس پیاز را اضافه کنید و به طور کامل تفت دهید. البته هنگام سرخ شدن پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید.
- از طرف دیگر، گوشت را پاک کرده و بعد از شستن به صورت قیمهای خرد کنید. سپس به قابلمه حاوی پیاز داغ بیفزایید. حالا به مخلوط گوشت و پیاز حدود 2 تا 3 لیوان آبجوش اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا گوشت بهطور کامل بپزد.
- باقلا را به همراه شوید، سیر خرد شده و کمی نمک به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس حرارت را کم کنید تا خورش جا بیفتد که معمولا حدود 45 دقیقه زمان میبرد.
- بعد از جا افتادن خورش می توانید کمی محلول زعفران(یک چهارم قاشق چایخوری پودر زعفران را در یک استکان آب جوش حل کنید) به آن اضافه کنید.
موارد مشابه
خورشت میگو ساده
مواد مورد نیاز:
سیب زمینی
,
گوجه فرنگی
,
میگو
خورش مرغ ترش (مازندرانی)
مواد مورد نیاز:
آلو خورشی
,
رب انار
,
فلفل دلمهای
,
مرغ
,
هویج
باقالی خورش (گیلانی)
مواد مورد نیاز:
باقالی
,
تخم مرغ
,
شوید