خورشت آلو اسفناج
دسته بندی:
خورشت
موارد مورد نیاز
- گوشت گوسفند نیم کیلو
- اسفناج یک کیلو
- آلو برقانی ۱۵۰ گرم
- پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
- آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی
- نمک و فلفل به مقدار کافی
دستور پخت
- گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم
- سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم
- اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم
- بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد.