خورش آلو مسما

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

زمان پخت: 1:30
تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • مرغ براي هر نفر يه تكه
  • آلو قيسي براي هر نفر 2 تا 3 عدد
  • آلو سياه براي هر نفر 2 تا 3 عدد
  • پياز 2 عدد
  • شکر 2 قاشق غذاخوري
  • زردچوبه مقداري

دستور پخت

  • مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.
  • هر وقت كه مرغ و آلو كاملا" پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.

نکته:
• این خورش باید آب کمی داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.

موارد مشابه

خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , تخم مرغ , گوشت

دستور پخت

خورشت سیب

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: سیب , گوشت

دستور پخت

خورش هویج و آلو

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو خورشی , گوشت , هویج

دستور پخت

خورش چغاله بادام

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , چاقاله بادام , گوشت

دستور پخت