خوراک گردن

دسته بندی: خوراک , خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • گردن گوسفند =یک عدد
  • پیاز بزرگ= یک عدد
  • ادویه کاری،زردچوبه،نمک و فلفل= به میزان لازم
  • برنج

دستور پخت

  • گردن را تمیز کرده، شسته و به صورت کامل در قابلمه می گذاریم.
  • پیاز را خرد نموده و در ظرف می ریزیم
  • گردن را به همراه زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه و یک لیتر آب می پزیم.
  • گوشت گردن نباید له شود.
  • بعد از اتمام طبخ با توجه به ذائقه خودتان به آن کمی آبلیمو اضافه کنید. خوراک گردن با برنج میل می شود.

موارد مشابه

فیله ماهی با سس کاری

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: خامه , ماهی

دستور پخت

اسنک سیب زمینی

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , تخم مرغ , سیب زمینی , کنجد

دستور پخت

شش درنگه

دسته بندی: خوراک , غذای سنتی
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , رب انار , شیره خرما

دستور پخت

خورش به

دسته بندی: خورشت , غذای سنتی
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو خورشی , به , گوشت , لپه

دستور پخت