خوراک گردن

دسته بندی: خوراک , خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • گردن گوسفند =یک عدد
  • پیاز بزرگ= یک عدد
  • ادویه کاری،زردچوبه،نمک و فلفل= به میزان لازم
  • برنج

دستور پخت

  • گردن را تمیز کرده، شسته و به صورت کامل در قابلمه می گذاریم.
  • پیاز را خرد نموده و در ظرف می ریزیم
  • گردن را به همراه زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه و یک لیتر آب می پزیم.
  • گوشت گردن نباید له شود.
  • بعد از اتمام طبخ با توجه به ذائقه خودتان به آن کمی آبلیمو اضافه کنید. خوراک گردن با برنج میل می شود.

موارد مشابه

کدوی بخارپزشده

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: افطاری , شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: روغن زیتون , کدو

دستور پخت

غذای ساده تن ماهی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: تن ماهی , زرشک , گردو

دستور پخت

خورش فسنجان (گوشت)

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: رب انار , گردو , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

خورشت باقالا

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: باقالی , سیر , شوید , گوشت

دستور پخت