خوراک گردن

دسته بندی: خوراک , خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • گردن گوسفند =یک عدد
  • پیاز بزرگ= یک عدد
  • ادویه کاری،زردچوبه،نمک و فلفل= به میزان لازم
  • برنج

دستور پخت

  • گردن را تمیز کرده، شسته و به صورت کامل در قابلمه می گذاریم.
  • پیاز را خرد نموده و در ظرف می ریزیم
  • گردن را به همراه زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه و یک لیتر آب می پزیم.
  • گوشت گردن نباید له شود.
  • بعد از اتمام طبخ با توجه به ذائقه خودتان به آن کمی آبلیمو اضافه کنید. خوراک گردن با برنج میل می شود.

موارد مشابه

الفته (غذای لبنانی)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: ارده , بادمجان , جعفری , سیب زمینی , سیر , کدو , ماست , مرغ , نخود , هویج

دستور پخت

خورش چاقاله بادام

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: جعفری , چاقاله بادام , گوشت

دستور پخت

شنیسل ماهی

دسته بندی: خوراک , غذای دریایی
مناسب برای وعده: شام
مواد مورد نیاز: آرد , آرد سوخاری , تخم مرغ , سس سویا , ماهی

دستور پخت

چیکن استریپس

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , آویشن , تخم مرغ , سرکه , سیر , شیر , مرغ

دستور پخت