پاکورا(غذای هندی)
مناسب برای:
شام
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- آرد سفید=4/1 لیوان
- آرد نخود=4/3 لیوان
- پیاز نگینی شده ریز=2 عدد بزرگ
- فلفل سبز تند ریز شده=1 یا 2 عدد
- گشنیز ریز شده=4/1 لیوان
- شوید ریز شده=4/1 لیوان
- تره فرنگی ریز شده=کمی
- بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
- زردچوبه=1 قاشق چایخوری
- نمک=به مقدار لازم
- آب=3/1 لیوان
- روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
دستور پخت
- آرد سفید+آرد نخود+بیکینگ پودر+نمک+زردچوبه+آب را با هم مخلوط کنید.
- پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
- سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
- از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.
- پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.