پاکورا(غذای هندی)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای: شام

زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:30
تعداد نفرات: 4
زمان آماده سازی: 0:30

موارد مورد نیاز

  • آرد سفید=4/1 لیوان
  • آرد نخود=4/3 لیوان
  • پیاز نگینی شده ریز=2 عدد بزرگ
  • فلفل سبز تند ریز شده=1 یا 2 عدد
  • گشنیز ریز شده=4/1 لیوان
  • شوید ریز شده=4/1 لیوان
  • تره فرنگی ریز شده=کمی
  • بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
  • زردچوبه=1 قاشق چایخوری
  • نمک=به مقدار لازم
  • آب=3/1 لیوان
  • روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم

دستور پخت

  • آرد سفید+آرد نخود+بیکینگ پودر+نمک+زردچوبه+آب را با هم مخلوط کنید.
  • پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
  • سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
  • از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.
  • پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

موارد مشابه

رول پیچ گوشت

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: پیش غذا , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ , شیر , قارچ , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

پلو مطنجنه هندی

دسته بندی: پلو , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: برنج , فلفل دلمه‌‌ای , قیسی زردآلو , کشمش , گردو , گوشت , مرغ

دستور پخت

سینه مرغ با سفیده تخم مرغ و گردو(خوراک چینی)

دسته بندی: خوراک , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , گردو , مرغ

دستور پخت

پن‌کیک ساده

مناسب برای وعده: افطاری , صبحانه , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد , تخم مرغ , شیر

دستور پخت