کوکو پاستا
زمان کل: 1:30
زمان پخت: 0:30
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- پاستا 100 گرم
- تخم مرغ 1 الی 2 عدد
- فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
- هویج 1 عدد کوچک
- نخودفرنگی پخته نصف پیمانه
- جعفری ساطوری شده چهار قاشق غذاخوری سرپر
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا آب درون قابلمه را همراه زردچوبه، به جوش آورده و پاستا را به مدت 10-12 دقیقه پخته (تا زمانی که مغز پاستا کاملا" پخته شود چون در مزه ی کوکو تاثیر فراوان دارد) و سپس آبکشی کنید.
- فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.
- هویج را درست رنده کنید.
- تخم مرغ را همراه بقیه ی مواد و ادویه جات، به پاستا اضافه نموده و مخلوط نمایید.
- روغن را در ماهیتابه ( اگر از نوع ماهیتابه دودرب استفاده شود، خیلی بهتر است) داغ کرده و مواد کوکو را سرخ کنید.
این کوکو مانند سایر کوکوها، با نان سرو نمی شود!
موارد مشابه
خورش مرغ ترش (مازندرانی)
مواد مورد نیاز:
آلو خورشی
,
رب انار
,
فلفل دلمهای
,
مرغ
,
هویج
قوروت (خراسان جنوبی)
مواد مورد نیاز:
کشک
,
گردو