فلافل ویژه ماه رمضان(غذای جنوبی)
موارد مورد نیاز
- نخود خام 1 پیمانه (از شب قبل خیس کرده و فردا صبح آسیاب میکنیم)
- جعفری 2 قاشق غذاخوری
- ادویه مخلوط 1 قاشق چایخوری
- بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- آرد لپه 2 قاشق غذاخوری پر
- سیب زمینی 2 عدد پخته و رنده شده
دستور پخت
- نخود را در ظرف میریزیم سیب زمینی، بکینگ پودر و آرد لپه را در ظرف میریزیم و ورز میدهیم .
- مقدار خیلی کمی آب برای انسجام مواد اضافه میکنیم، نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه میکنیم .
- هرچه فلفل بیشتر باشد این غذا خوشمزه تر میشود اما اگر دوست نداشتید میتوانید کمتر استفاده کنید .خوب ورز میدهیم مواد را به هر اندازه و شکلی که دوست داشته باشیم در دست درست میکنیم و در روغنی که داخل ماهی تابه داغ شده سرخ میکنیم بعضیها فلافل را داخل روغن زیاد سرخ میکنند یعنی به حالت شناور اما ما اینجا با روغن کم سرخ کردیم.
*جعفری اگر دوست داشتید میتوانید از گشنیز هم استفاده کنید به همراه جعفری.
**آرد لپه برای اسنجام مواد است و به جای تخم مرغ استفاده میشود.
*** نخود دارای هورمون زیادی است که برای خانمها خیلی مفید است.