خورش زرشک
دسته بندی:
خورشت
موارد مورد نیاز
- گوشت گوسفندي 750 گرم
- زرشك 250 گرم
- لپه نصف پيمانه
- پيازداغ چهار قاشق غذاخوري
- رب گوجهفرنگي به ميزان لازم
- نمك و فلفل و روغن به ميزان لازم
دستور پخت
- ابتدا گوشت را به ابعاد 3×3 سانتيمتر خرد كرده و به همراه پياز، نمك و فلفل در روغن تفت ميدهيم.
- لپه را شسته و به گوشت اضافه كرده و خوب تفت ميدهيم زرشك شسته شده را هم به گوشت ميافزاييم.
- چهار ليوان آب داخل قابلمه ريخته و حرارت را كم ميكنيم تا خورش بپزد و به روغن بيفتد. سپس آن را همراه پلو سرو ميكنيم.
موارد مشابه
خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)
مواد مورد نیاز:
بادام
,
تخم مرغ
,
گوشت