خورش نازخاتون

دسته بندی: خورشت
مناسب برای: شام , ناهار

تعداد نفرات: 4

موارد مورد نیاز

  • گوشت مغز ران(بهتر است گوسفند باشد) نیم کیلو
  • سبزى (نعنا و جعفرى) سیصد گرم
  • بادنجان قلمى ریز 4 عدد
  • آبغوره 2 قاشق سوپخورى
  • نمک و فلفل به اندازه کافى

دستور پخت

  • گوشت را قطعه قطعه نموده و شسته با دو لیوان آب ميگذاریم بپزد.
  • سبزى را تمیز ميکنیم و ميشوئیم. آب سبزى که کاملا گرفته شد ریز خرد می کنیم و بعد سبزى را با روغن سرخ کرده داخل گوشت ميریزیم تا سبزى هم پخته شود.
  • آبغوره ونمک و فلفل را به آن اضافه مينمائیم و ميگذاریم خورش آهسته بجوشد.
  • آنگاه بادمجان ها را پوست کنده با روغن فراوان سرخ می کنیم, تا مغز پخت شود.
  • بادمجانها را بعداز آنکه گوشت و سبزى خوب پخت روى آن چیده دم ميکنیم.
  • بعداز نیمساعت که خورش جا افتاد برمیداریم ودر ظرف می‌کشیم.

موارد مشابه

خورش مرغ و قارچ

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: قارچ , مرغ , نخود فرنگی

دستور پخت

مرغ ترش

دسته بندی: خورشت
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: تخم مرغ , سبزی , سیر , لپه , مرغ

دستور پخت

خورش بادام (پیچاق قیمه سی) (اردبیل)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادام , تخم مرغ , گوشت

دستور پخت

مرغ با پرتقال و ادویه فرانسوی

دسته بندی: پلو , خوراک , خورشت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: پرتقال , قارچ , کالباس , مرغ

دستور پخت