ماهی گردپیج
مناسب برای:
شام
زمان کل: 2:30
زمان پخت: 1:30
تعداد نفرات: 3
زمان آماده سازی: 1:00
موارد مورد نیاز
- ماهى سفید بزرگ=1 عدد
- سبزى هاى معطر=نعناع, خنش(خلواش), چوچاق _ یک دسته ( خلواش و چوچاق فقط در شمال کشور می روید پس در اختیار همه نیست و بجای آنها میتوان فقط از نعناع استفاده کرد . )
- رب انار=2 قاشق غذاخورى
- مغزگردو =200 گرم
- نمک و فلفل و گلپر =به اندازه کافى
دستور پخت
- مغزگردو را با سبزىمىسائیم یا چرخ مىکنیم, مغزگردو و سبزى را با رب انار و گلپر و نمک و فلفل مخلوط مىکنیم. آنگاه روى سطح ماهى کمى کارد می کشیم. باله هاى ماهى را با قیچى مىگیریم, داخل گوش هاى ماهى را خالى مىکنیم. شکم ماهى را یک چاک کوچک میدهیم, محتویات شکم ماهى را خارج مىکنیم. بعد ماهى را تمیز مىشوئیم و مىگذاریم در صافى بماند تا آبش برود. سپس داخل شکم ماهى را از مایه مغزگردو و سبزى که حاضر کرده ایم پر مىکنیم. دو لبه شکم ماهى را جفت مىکنیم و با نخ و سوزن بخیه میزنیم.
- سپس سر و دم ماهى را بهم مىآوریم وماهى را گرد کرده در یک قابلمه مناسب قرار مىدهیم و زیر و روى آن آتش زغال ریخته و ماهى را در حرارت ملایم مىپزیم. امروزه این خوراک ماهى را نیز مىتوان در فر به طریق آسان تر طبخ نمود. یعنى بعداز آنکه شکم ماهى را پر کردیم و دوختیم سینى فر را کمى چرب مىکنیم, کمى آرد مىپاشیم و ماهى را از پهلو روى سینى قرار میدهیم.
- در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه به مدت یکساعت و نیم مىپزیم. در این فاصله مقدارى سس متشکل از آب انار و یک قاشق کره آب کرده و زعفران روى آن میدهیم تا ماهى خوشرنگ شود.
موارد مشابه
نودل و تخم مرغ
مواد مورد نیاز:
تخم مرغ
,
فلفل دلمهای
,
نودالیت
ماهی شکم پر
مواد مورد نیاز:
تمر هندی
,
گردو
,
گشنیز
,
ماهی
اردک بریان با سس پرتغال
دسته بندی:
خوراک
مواد مورد نیاز:
اردک
,
روغن زیتون
,
سس خردل
,
فلفل دلمهای
,
کره
,
گوجه فرنگی
,
مرغ
پای مرغ مکزیکی
مواد مورد نیاز:
پنیر پیتزا
,
پیازچه
,
ذرت
,
زیره
,
سویا
,
گوجه فرنگی
,
لوبیا قرمز
,
مرغ