خوراک دال عدس

دسته بندی: خوراک
مناسب برای: افطاری , شام , عصرانه , ناهار

تعداد نفرات: 2

موارد مورد نیاز

  • دال عدس 1 پیمانه
  • رب گوجه 1 قاشق غذاخوری یا یک پیمانه پوره گوجه فرنگی
  • پیاز متوسط یک عدد
  • سیر 3 حبه
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
  • آب لیمو یا گرد لیمو عمانی به میزان لازم

دستور پخت

  • دال را با 2 لیوان آب بذارین بپزه. موقع پختن کف میکنه با قاشق کف ها را جمع کنید و دور بریزید. خیلی هم سریع می پزه .
  • در این حین پیاز را خلال کنید و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی بشه، سیر را هم له کرده و به پیاز اضافه و تفت بدین .
  • نمک ، فلفل، زردچوبه و رب را اضافه کنید و تفت بدین ( یا پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید ) .
  • دال پخته شده را به این مواد اضافه کنید و اجازه بدین با هم پخته بشن و مزه هاشون قاطی شه.
  • اگه از رب استفاده کردین یک لیوان آب بریزین داخل موادتون ( دال آب را موقع پخت به خودش میکشه )
  • اگه هم پوره گوجه استفاده کردین یا آب نریزین یا خیلی کم آب اضافه کنید .
  • وقتی خوراک شما پخت و آبش کشیده شد بهش آب لیمو یا گرد لیمو عمانی اضافه کنید و با نون و سبزی خوردن میل کنید .

نکته:این خوراک را تند بکنید خیلییی خوشمزه تر میشه .

موارد مشابه

ته انداز بادنجان (بوشهر)

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: بادمجان , برنج , عصاره مرغ

دستور پخت

اگ استار

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: صبحانه
مواد مورد نیاز: پنیر پیتزا , تخم مرغ , سیب زمینی , فلفل دلمه‌‌ای , گوجه ‌فرنگی

دستور پخت

کوردن بلو با پنیر چدار

مناسب برای وعده: پیش غذا , عصرانه , میان وعده
مواد مورد نیاز: آرد سوخاری , پنیر چدار , تخم مرغ , کالباس , مرغ , نشاسته ذرت

دستور پخت

مرغ سرخ کرده با سس قارچ

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , آویشن , خامه , روغن زیتون , سس سویا , سیر , قارچ , کره , مرغ

دستور پخت