خوراک دال عدس
دسته بندی:
خوراک
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- دال عدس 1 پیمانه
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری یا یک پیمانه پوره گوجه فرنگی
- پیاز متوسط یک عدد
- سیر 3 حبه
- نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
- آب لیمو یا گرد لیمو عمانی به میزان لازم
دستور پخت
- دال را با 2 لیوان آب بذارین بپزه. موقع پختن کف میکنه با قاشق کف ها را جمع کنید و دور بریزید. خیلی هم سریع می پزه .
- در این حین پیاز را خلال کنید و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی بشه، سیر را هم له کرده و به پیاز اضافه و تفت بدین .
- نمک ، فلفل، زردچوبه و رب را اضافه کنید و تفت بدین ( یا پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید ) .
- دال پخته شده را به این مواد اضافه کنید و اجازه بدین با هم پخته بشن و مزه هاشون قاطی شه.
- اگه از رب استفاده کردین یک لیوان آب بریزین داخل موادتون ( دال آب را موقع پخت به خودش میکشه )
- اگه هم پوره گوجه استفاده کردین یا آب نریزین یا خیلی کم آب اضافه کنید .
- وقتی خوراک شما پخت و آبش کشیده شد بهش آب لیمو یا گرد لیمو عمانی اضافه کنید و با نون و سبزی خوردن میل کنید .
نکته:این خوراک را تند بکنید خیلییی خوشمزه تر میشه .