لقمه گوشتی
زمان کل: 1:15
زمان پخت: 0:45
تعداد نفرات: 6
زمان آماده سازی: 0:30
موارد مورد نیاز
- تخممرغ دو عدد
- نان باگت دو عدد
- پياز داغ يك قاشق سوپخوري
- رب گوجهفرنگي يك قاشق سوپخوري
- جعفري خرد شده 4/1 پيمانه
- گوشت چرخكرده 150 گرم
- پنيرپيتزا در صورت تمايل 100 گرم
دستور پخت
- ابتدا گوشت چرخ كرده را همراه با پيازداغ، نمك، فلفل و ربگوجهفرنگي مانند مايه ماكاروني آماده كرده، ميگذاريم كمي سرد شود، سپس جعفري خرد شده را همراه با پنيرپيتزا و تخممرغها به آن اضافه كرده و مخلوط ميكنيم تا مايه يكدستي به دست بيايد، باگت را به صورت حلقهحلقه بريده (اگر بيات باشد بهتر است)
- سعي ميكنيم بدون اين كه نان پاره شود خمير داخل آن را دربياوريم (مانند شكل استوانهاي خالي بشود) آنگاه، درون تابه مقداري روغن ريخته، حرارت را ملايم كرده، نانها را در تابه چيده و داخل آنها را با مايه گوشتي پر ميكنيم، وقتي يك طرف لقمه سرخ شد طرف ديگر آن را هم سرخ كرده نهايتا در ظرف موردنظر چيده، سرو ميكنيم.
نکته:توجه داشته باشید فقط دو سر لقمهها را سرخ میکنیم.
موارد مشابه
استیک زبان با سس قارچ
دسته بندی:
خوراک
مواد مورد نیاز:
برگ بو
,
سیر
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
کرفس
,
هویج
خوراک باقلا بادمجان (یونانی)
مواد مورد نیاز:
بادمجان
,
باقالی
,
برنج
,
پنیر فتا
,
جعفری
,
روغن زیتون
,
زیتون
,
سیب زمینی
,
عصاره سبزیجات
,
کدو
,
گوجه فرنگی