کرپ آماده
زمان کل: 1:00
زمان پخت: 0:20
زمان آماده سازی: 0:40
موارد مورد نیاز
- 2 تخم مرغ بزرگ
- سه چهارم فنجان شیر
- نصف فنجان آب
- 1 فنجان آرد
- 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- 3 قاشق غذاخوری کره آب شده
- ربع قاشق چایخوری نمک
- کره اضافه برای چرب کردن ماهیتابه
دستور پخت
- همه مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملاً یکنواخت شوند (بهتر است از همزن استفاده کنید).
- بگذارید این خمیر حداقل یک ساعت در یخچال بماند. (این کار موجب می شود که حباب های آن خارج شوند و خمیر شما بهتر و نرمتر شود). می توانید از 48 ساعت قبل خمیر آن را آماده کنید.
- یک ماهیتابه متوسط را روی درجه متوسط تا بالا گرم کنید. روی آن کره بریزید و کمی کمتر از ربع فنجان از خمیر در وسط ماهیتابه بریزید و آن را صاف کنید (باید لایه نازک و یکنواختی از خمیر درست کنید).
- مقدار خمیر را طبق اندازه ماهیتابه تنظیم کنید. 45 ثانیه آن را حرارت دهید و سپس برگردانید. 20 ثانیه دیگر حرارت دهید و در نهایت کرپ را از روی شعله بردارید.کرپ های باقیمانده را در کیسه پلاستیکی زیپ دار بگذارید و در یخچال نگه داری کنید. فراموش نکنید که بین کرپ ها کاغذ روغنی بگذارید تا بهم نچسبند. اگر خوب کیسه را هواگیری کنید، کرپ ها تا یک ماه در یخچال می مانند.
موارد مشابه
اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست
مناسب برای وعده:
شام
مواد مورد نیاز:
پنیر پارمسان
,
روغن زیتون
,
سیر
,
گوجه فرنگی
خوراک مکزیکی
مواد مورد نیاز:
آویشن
,
سیب زمینی
,
فلفل دلمهای
,
قارچ
,
مرغ
خوراک بامیه
مواد مورد نیاز:
بامیه
,
سیر
,
فلفل دلمهای
,
گشنیز
,
گوجه فرنگی