رولت مرغ

دسته بندی: پیش غذا , خوراک , غذای ملل
مناسب برای: پیش غذا , عصرانه , میان وعده

زمان کل: 1:45
تعداد نفرات: 6

موارد مورد نیاز

  • سینه مرغ 1 عدد
  • سبزی ( گشنیز و شوید و ترخون و جغفری و ریحان ) 6 قاشق غذا خوری خرد شده
  • هویج 2 عدد
  • آبلیمو 5 لیوان
  • پیاز درشت 1 عدد
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم
  • دارچین به مقدار لازم
  • پودر فلفل سیاه به مقدار لازم
  • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
  • روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
  • آب گوجه فرنگی 2 لیوان

دستور پخت

  • سینه مرغ را به دو تکه از سمت استخوان جناغ به سمت طرفین با کارد بدون آنکه آسیب ببیند از استخوان جدا کنید .
  • و هر تکه را از وسط با کارد باز کرده تا کاملا ًبه یک تکه پهنی تبدیل شود. سپس نمک و زردچوبه و آبلیمو و پیاز رنده شده و روغن زیتون اضافه کنید وکاملاً قطعات مرغ را به آن ها آغشته کنید .
  • گوشت باید چند ساعت در این حالت درون یخچال بماند اگر رولت را برای ناهار میخواهید درست کنید بهتر است که شب قبل این کار را انجام دهید. هویج ها را درسته بپزید.
  • گوشت را درون سلوفون و یا نایلکس قرار دهید طوری که هم زیر وهم روی آن را پوشش دهد و سپس چندبار با گوشت کوب به گوشت ضربه بزنید واز نایلکس خارج کنید و آن را کف سینی پهن کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین بپاشید و یک لایه سبزی خرد شده بریزیدبعد هویج را قرار دهید .
  • لبه گوشت را روی هم بیاورید و برای اینکه باز نشود با نخ تمیز و سفیدی ببندید.
  • رولت های آماده را در ظرفی بگذارید و آب گوجه فرنگی ونمک و زردجوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بپزید.
  • وقتی پخته شد نخها را باز کنید و برش دهید و در دیس بچینید.

موارد مشابه

پاستای نواری

مناسب برای وعده: شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آویشن , پاستا , پنیر پارمسان , تخم مرغ , جعفری , روغن زیتون , سیر , گوجه ‌فرنگی , گوشت چرخ‌کرده

دستور پخت

کوکو شیرین (مشهدی)

مناسب برای وعده: افطاری , پیش غذا , دسر , شام , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: آرد ذرت , تخم مرغ , سیب زمینی

دستور پخت

خوراک مرغ و نخود فرنگی

دسته بندی: خوراک
مناسب برای وعده: افطاری , شام , ناهار
مواد مورد نیاز: آلو , سیب زمینی , مرغ , نخود فرنگی , هویج

دستور پخت

املت فرانسوی

دسته بندی: املت , غذای ملل
مناسب برای وعده: شام , عصرانه , میان وعده , ناهار
مواد مورد نیاز: پیازچه , تخم مرغ , ترخون , خامه

دستور پخت