خوراک کدو با گوشت و قارچ
دسته بندی:
خوراک
تعداد نفرات: 3
موارد مورد نیاز
- کدو : ۲عدد متوسط
- گوشت چرخ کرده: نصف پیمانه
- پیاز: ۲ عدد متوسط
- سیر: ۲ حبه
- قارچ: ۱ بسته کوچک
- رب گوجه: ۱ ق غ
- پنیر پیتزا
- نمک، فلفل، آویشن
- آبلیمو
دستور پخت
- کدوها رو بعد از اینکه خوب شستین و خشک کردین با پوست حلقه حلقه کنین و کمی نمک بزنین و بذارین مدتی بمونه.
- با یه دستمال خشکش کنین و توی تابه، کمی روغن زیتون اسپری کنین و کدوها رو توش بذارین و دوطرفش رو کمی تفت بدین جوری که نرم بشه.
- روی یه دستمال پهن کنین تا روغنش بره. (گرچه روغن زیتون مفیده، اما اگه چرب باشه خوراکتون جالب نمیشه)
- ۱ پیاز رو ریز خرد کنین و با گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل و زردچوبه توی روغن زیتون تفت بدین و کنار بذارین.
- اون یکی پیاز رو هم با سیر ریز کنین و توی روغن زیتون بریزین و تفت بدین. سبک و طلایی که شد رب، نمک، فلفل، پودر آویشن و کمی آب اضافه کنین و بذارین دو تا جوش بزنه. آخر سر ۱ قاشق آبلیمو هم اضافه کنین و از روی حرارت بردارین.
- کف یه ظرف پیرکس، یک ردیف کدو بچینین.
- کمی از سسی که درست کردین روی کدوها بریزین و صاف کنین.
- پنیر پیتزا روی مواد بریزین
- یه لایه دیگه کدو
- گوشت چرخ کرده
- و بازم سس و پنیر
- و در آخر قارچ
- روی تمام مواد پنیر پیتزا بریزین و روی پنیر هم کمی پودر آویشن و بذارین داخل فر از قبل گرم شده، تا پنیر آب بشه.
- شما می تونین از دو نوع پنیر استفاده کنین که خوشمزه تر هم میشه. مثلا لایه دوم رو گودا بریزین. سطح خوراکتون رو هم پنیر بیشتری بریزین