تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون
زمان کل: 1:15
تعداد نفرات: 2
موارد مورد نیاز
- کلم بروکلی=115 گرم
- ژامبون مرغ=50 گرم
- پنیر چدار=50 گرم
- شیر خشک آماده شده=1و 4/1 لیوان(300 میلی لیتر)
- تالیاتلی(نوعی پاستای پهن و نواری شکل)=50 گرم
- نمک=بمیزان لازم
دستور پخت
- کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچه های کوچک درآورید. ساقه های آنها را هم خرد کنید.
- ژامبون را خرد کرده و پنیر چدار را نیز رنده کنید.
- شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید.
- تالیاتلی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید 5 دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند.
- کلم بروکلی ها را به شیر اضافه کرده و آنها را بمدت 10 دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند.
- ژامبون،پنیر چدار و نمک را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود.
- مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید. درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از 24 ساعت مصرف کنید